Co. εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών Zhantong Ningbo, ΕΠΕ.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Ningbo Zhantong Telecom Equipment Co., Ltd.

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Περάτωση θόλων ινών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Περάτωση θόλων ινών για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now

Ningbo Zhantong Telecom Equipment Co., Ltd.

1 2
Ningbo Zhantong Telecom Equipment Co., Ltd. Ningbo Zhantong Telecom Equipment Co., Ltd.
Η εταιρεία

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ZTONG
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 25,000,000-30,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2000
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Co. εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών Zhantong Ningbo, ΕΠΕ. Ιδρύθηκε το 2000, τοποθετημένος στην πόλη Yuyao, που είναι καλά - γνωστός ως «πλαστική πόλη της Κίνας» και «πόλη φορμών της Κίνας», αυτό γειτονεύει με το λιμένα Ningbo/Hangzhou/Shanghai, αρκετά εύκολα στη μεταφορά.

Στην ανάπτυξη της λειτουργίας κλίμακας και της τυποποιημένης διαχείρισης, οι τηλεπικοινωνίες Zhantong γίνονται εθνική υψηλή και νέα τεχνολογική επιχείρηση που ενσωματώνει την έρευνα και την ανάπτυξη, την κατασκευή, τις πωλήσεις και τις υπηρεσίες των εξοπλισμών διανομής οπτικών ινών. Πέρασε την επικύρωση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001, την επικίνδυνο διαχείριση διαδικασιών ουσιών πιστοποιητικών IECQ της συμμόρφωσης, TLC, RoHS και SGS το πιστοποιητικό. Το εμπορικό σήμα «Ztong» κερδίζει την εμπιστοσύνη και ο προσδιορισμός και των διεθνών και στην εγχώρια αγορά πελατών, Zhantong Telcom είναι όλο και περισσότερο «να πάει σφαιρικός».

Οι τηλεπικοινωνίες Zhantong θεωρούν ότι «επιζήστε στην ποιότητα, αναπτύσσεται στην καινοτομία», είναι πρωτοπόρος στην αγορά και παρέχει 6 σειρές περισσότερα από 800 είδη διάφορων προϊόντων, όπως η περάτωση συναρμογών οπτικών ινών, το κιβώτιο λήξης, ο οπτικός θραύστης PLC, ο συνδετήρας συνελεύσεων τομέων, οι συνδετήρες MPO και οι μηχανικές τηλεπικοινωνίες συναρμογών κ.λπ. Zhantong καθιέρωσαν τη βάση παραγωγής 18000 τετραγωνικών μέτρων, οργάνωση περισσότερες από 20 γραμμές συνελεύσεων, και εισήγαγαν πολλούς προηγμένους εξοπλισμούς στα εμπορικά σήματα όπως Sumitomo, Fujikura και Suruga για να επεκτείνουν την αγορά και να θέσουν στερεά θεμέλια για την πραγματοποίηση της υψηλής ποιότητας και των υψηλών ζητήσεων των εξοπλισμών διανομής οπτικών ινών. Στη διαδικασία παραγωγής των ετών, η επιχείρηση καλλιεργεί επίσης μια επαγγελματική ομάδα για να παρουσιάσει τα ανώτερα προϊόντα με όλους τους σεβασμούς στους πελάτες και να αντέξει οικονομικά την αιώνια κινητήρια δύναμη των κινήσεων τηλεπικοινωνιών Zhantong προς τη διεθνοποίηση.

Υποστήριξη της αρχής της μόνος-ανακαίνισης ασφαλίζοντας υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα, τηλεπικοινωνίες Zhantong διαμορφώνουν μια υψηλού επιπέδου πραγματική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης που ενσωματώνει τον κόσμο και αφιερώνεται για να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα για τις επιχειρήσεις. Οι τηλεπικοινωνίες Zhantong είναι η δεύτερη ομάδα επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας που επικυρώνονται από το κράτος και τα σύνολα - επάνω ένα κέντρο εφαρμοσμένης μηχανικής ningbo-βαθμού. Οι τηλεπικοινωνίες Zhantong πήραν 24 εσωτερικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας διαδοχικά. Το 2010, το πρόγραμμα «της οριζόντιας περάτωσης συναρμογών οπτικών ινών gjs02-JF» πέρασε την αποδοχή του προγράμματος Ταμείων καινοτομίας από το Υπουργείο επιστήμης και τεχνολογίας. Η δυνατή δυνατότητα τεχνολογικής καινοτομίας εμποτίζει συνεχώς τη φρέσκια ζωτικότητα στις τηλεπικοινωνίες Zhantong.

Όλη την ώρα, οι τηλεπικοινωνίες Zhantong ακολουθούν την αρχή λειτουργίας «της τιμιότητας και Win-win» και στηρίζονται στο άριστο ποιοτικό προϊόν και την αγωνιμένος εμπορική ομάδα για να επεκτείνουν τις αγορές. Τα δίκτυα διεθνούς μάρκετινγκ έχουν καλύψει περισσότερες από 60 χώρες και περιοχές. Στις εγχώριες αγορές, οι τηλεπικοινωνίες Zhantong έχουν γίνει ο προμηθευτής για τη China Telecom και τη China Mobile, και υπογράφουν επίσης τη μακροπρόθεσμη συμφωνία συνεργασίας με μερικές μεγάλες κατασκευαστικές επιχειρήσεις εξοπλισμού επικοινωνίας όπως Huawei, ZTE, Fiberhome, YOFC, Datang και Potevio. Η οργάνωση υποκαταστημάτων στο Πεκίνο, τη Σαγκάη, Hunan, Guangdong και Fujian, οι υπηρεσίες μεταπώλησης παίρνει να παρέχει τελειότερα τις προϋποθέσεις και τις εγγυήσεις κατά φέρνοντας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σε κάθε πελάτη.

Αυτή τη στιγμή, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε στο μέλλον, συνοδευόμαστε με την πλήρη εμπιστοσύνη. Οι άνθρωποι στις τηλεπικοινωνίες Zhantong κληρονομούν τη δόξα και το όνειρο, βασισμένες στο ισχυρό ίδρυμα, για να είναι ηγέτης και να χτίσει τις κόσμος-διάσημες επιχειρήσεις όπως οι τηλεπικοινωνίες Zhantong πάντα.


 

Στοιχεία επικοινωνίας
Ningbo Zhantong Telecom Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Serena

Τηλ.:: 86-574-62495903

Φαξ: 86-574-62498298

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)